WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - EGR Zonhoven  3 - 1  (2-1)

DATUM 03-03-2006  21:15

DOELPUNTEN 10’ 1-0 Govers; 13’ 2-0 Toukouki; 20’ 2-1 Tibari; 38’ 3-1 Vergauwen

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Raf Govers, Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Roy Michiels (k), Jamalle El Haoual, Moustapha Toukouki, Tim Vergauwen, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (d)

Krijnen Keukens Malle komt moeilijk tot scoren zonder topschutter Grunholz

Krijnen Keukens Malle heeft onder het toeziende oog van de camera’s van RTV en voor een opnieuw volle Sporthal Berckhoven gedaan wat het moest doen, namelijk winnen van EGR Zonhoven. Krijnen Keukens Malle moest zijn topschutter Edwin Grunholz missen vanwege schorsing en het is een publiek geheim dat de totaal andere manier van spelen een grote aanpassing vraagt van zijn medespelers. Het was dan ook pas in de tiende minuut dat Raf Govers met een subliem hakje de thuisploeg op voorsprong bracht. Tot die tijd, werd de wedstrijd vooral gekenmerkt door vrij slordige passing en mede daardoor, slechts enkele kansjes langs beide zijden. In de dertiende minuut vergrootte Mustafa Toukouki de voorsprong tot twee doelpunten en omdat Norbert Laenens al diverse keren had laten zien dat hij nog steeds in een zeer goede vorm verkeerd, leek Krijnen Keukens Malle met een 2-0 voorsprong te gaan rusten. Maar in de allerlaatste seconden van de eerste speelhelft maakte Krijnen Keukens Malle een zesde fout en de daaropvolgende tienmeter werd door Tibari voor EGR Zonhoven verzilverd.

Na rust zagen we een ongewijzigd spelbeeld. Een thuisploeg die vocht tegen zichzelf en heel moeilijk tot scoren kwam. En bezoekers die, als ze dan eens gevaarlijk konden zijn, stuitten op een opnieuw zeer sterk spelende doelman Laenens. We noteerden nog wel enkele mogelijkheden voor Krijnen Keukens Malle, met name via een goed infiltrerende Raf Govers maar scoren zat er niet in en daardoor bleef de wedstrijd spannend tot op het eind. In de slotfase van de wedstrijd, lukte het dan uiteindelijk wel voor Krijnen Keukens Malle toen Jamalle El Haoual, Tim Vergauwen prachtig vrijspeelde voor doel en die met succes afrondde. Zo stevende de leider in tweede nationale B af op naar een verdiende maar tevens moeizame 3-1 zege.